• 0472 811 175
  • info@maatkasten-ydn.be

Bureau thuiswerken kantoorruimte eigen werkplek

Bureau of kantoor bij u thuis

Of u nu vanuit uw home office werkt, online winkelt of gewoon uw rekeningen betaalt, wij zijn van mening dat dit het comfort moet bieden dat u verdient. Met een geïnspireerd en functioneel ontwerp kunnen we kantoren op maat bouwen volgens uw wensen. Op die manier zal u in alle sereniteit een eigen werkplek creëren en kan u in alle rust thuis werken. Of het nu gaat om een kleine nis of een hele kamer, wij creëren een bureau ruimte dat helpt om uw zaken georganiseerd en overzichtelijk te houden.

Bureau op maat in combinatie met maatkasten. Het bureau blad werd gemaakt in een witte HPL van 38mm dik. De bijhorende kasten op maat zijn gemaakt uit witte melamine. Vooral in combinatie met 3 lades extra handig om alles netjes op te bergen. De zwarte accenten komen dan weer terug in de maatkast ernaast.

Bureau op maat in HPL

Bureau op maat in combinatie met maatkasten. Het bureau blad werd gemaakt in een witte HPL van 38mm dik. De bijhorende kasten op maat zijn gemaakt uit witte melamine. De schuine wand vereiste extra aandacht om er netjes tegen aan te kunnen werken.

Bureau maatwerk oplossingen

Ook voor bureau maatwerk bieden wij een oplossing. Er werd gekozen voor een strakke witte HPL. Het bureau blad maken wij in 38mm dik zodat doorbuigen geen kans heeft.

Bureau combinatie lichte eik met HPL

Bureau op maat in combinatie met maatkasten. Het bureau blad werd gemaakt in een lichte eik HPL van 38mm dik. De bijhorende kasten op maat zijn gemaakt uit witte melamine. Handig om alles netjes op te bergen. Als extra zijn stopcontacten USB poorten in het bureau blad ingewerkt.