• 0472 811 175
  • info@maatkasten-ydn.be

Maatkast onder schuinte onder de trap of dak

Schuine kast onder uw dak of trap

Schuine kasten, schuine daken, tover uw ruimtes, die op het eerste zicht verloren lijken, om tot een nuttige opbergruimte. Zo heeft een maatkast onder een trap tal van voordelen en wordt elke vierkante cm benut. De trap staat dikwijls in de buurt van de inkom. De ideale plek voor uw schoenkast, paraplu, vestiaire, ... enz. Het is belangrijk goed na te denken over de inrichting van de kast. Een trap kan open zijn of dichtgetimmerd onder de bestaande trap. Bij deze realisatie is gekozen voor een uitrekbare vestiaire op maat. De kast werd vakkundig verankerd aan de achterliggende muur. Door de enorme opbergmogelijkheden kan u na het thuiskomen verschillende kledingstukken of voorwerpen opbergen. Daarnaast zijn er binnenlades op maat gemaakt waar u kleinere spullen zoals sjaals, handschoenen of andere zaken moeiteloos in kwijt kunt. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maatkasten onder schuintes vergen veel voorbereiding. En al zeker als er nog eens ingebouwde verlichting bij komt kijken zoals bij deze dressing. De maatkasten zijn gemaakt uit een witte krasongevoelige melamine. Lades, kledingroedes en legplanken wisselen elkaar af voor optimale opbergmogelijkheden.

Maatkast onder de trap

Bij deze maatkast onder een trap werden MDF deuren gemaakt waar een groefje is in gefreesd.. De deuren zijn achteraf gelakt. Nadat MDF is verzaagd zijn de kanten niet mooi glad. Om dat te voorkomen worden de deuren afgeplakt met speciale kantenband die overlakbaar zijn.
Ingebouwde vestiaire onder de trap Schuine kasten, schuine daken, tover uw ruimtes, die op het eerste zicht verloren lijken, om tot een nuttige opbergruimte. Zo heeft een maatkast onder een trap tal van voordelen en wordt elke cm2 benut. De trap staat dikwijls in de buurt van de inkom. De ideale plek voor uw schoenkast, paraplu, vestiaire,.... enz.
Het is belangrijk goed na te denken over de inrichting van de kast. Alvorens te starten is eerst de bestaande trap dichtgetimmerd.
Bij deze realisatie is gekozen voor een uitrekbare vestiaire op maat. De kast werd vakkundig verankerd aan de achterliggende muur. Door de enorme opbergmogelijkheden kan u na het thuiskomen verschillende kledingstukken of voorwerpen opbergen. Daarnaast zijn er binnenlades op maat gemaakt waar u kleinere spullen zoals sjaals, handschoenen of andere zaken moeiteloos in kwijt kunt.
Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Schuine maatkast onder de trap

Bij deze maatkast onder een trap werd gekozen voor een beige tijdloze melamine. Alles werd door ons vakkundig ingebouwd. Omdat de opdrachtgever een stripverzamelaar is hebben we dubbele legborden voorzien om het gewicht makkelijker te kunnen dragen.

Maatkast in beige tijdloze melamine

Bij deze maatkast onder een trap werd gekozen voor een beige tijdloze melamine. Alles werd door ons vakkundig ingebouwd. Omdat de opdrachtgever een stripverzamelaar is hebben we dubbele legborden voorzien om het gewicht makkelijker te kunnen dragen.

Ingebouwde kast onder de trap

Ingebouwde kast onder een trap. De eigenares koos voor deuren met een groefje in gefreesd. Onze klant heeft de deuren zelf gelakt. De MDF deuren hebben reeds een grondlaag gehad vanuit de fabriek. Wijzelf hebben een speciale kantenband aangebracht die reeds voorzien is van een grondlaag. Hierdoor kon er direct afgelakt worden. Dat scheelt een hoop werk en grondverf!

Half open dressing onder schuinte

Half open dressing vervaardigd in een witte krasongevoelige melamine. Ook voor moeilijk te bereiken kamers weten we bij Maatkasten YDN raad mee.