• 0472 811 175
  • info@maatkasten-ydn.be

Realisaties kasten op maat en opbergmeubels

Maatkasten YDN werkt zonder toonzaal. Op aanvraag bieden wij de mogelijkheid aan om een realisatie te bekijken / te ervaren.

Op deze pagina vindt u algemene realisaties, deze werd al behoorlijk lang daarom hebben we nog enkele extra pagina's bijgevoegd per onderwerp

Bureau Dressing Kast onder schuinte Slaapkamer Woonkamer

Witte maatkast in de inkomhal. Onze klant wenste zo groot mogelijk deuren die achteraf kunnen gelakt worden. Maatkasten YDN zorgde voor reeds gegronde MDF deuren die direct kunnen afgelakt worden. Dat scheelt een hoop verf en werk!

Schrijnwerk in donkere eik. Schrijnwerk op maat grotendeels om de nutsvoorzieningen weg te werken. We hebben wel nog een kleine kast kunnen maken om spullen in op te bergen. Voor de zichtbare delen werd gekozen voor een donkere eik.

Maatkast in de inkomhal. Er werd gekozen voor een zachte beige melamine. Dit maakt de kast tijdloos. Onderaan werden lades voorzien om kleine spullen in op te bergen.

Maatkast in bureelruimte. Bij dit project werd gekozen voor een realistische eik look melamine. Hoewel de kast grotendeels de nutsvoorzieningen verbergen hebben we toch nog een aantal kasten kunnen inwerken zodat elke m2 benut is. De kast vult de muur op. Optimale benutting van de ruimte.

Strakke maatkast in de inkomhal. Er werd gekozen voor een frisse witte melamine en lange zwarte deurgrepen wat het geheel heel modern maakt. Onderaan werd tekens een binnen lade geplaatst. Makkelijk voor het opbergen van kleine spullen zoals sjaals, mutsen, enzovoort…

Maatkast in de inkomhal van de woning. Er werd gekozen voor een krasongevoelige witte melamine. Links hebben we een zitbank ingebouwd, handig om je schoenen aan te doen! Boven de zitbank hebben we een kledingroede met inschuifbare kapstokken geïntegreerd. Handig om direct je jas op te hangen.

Garage maatkast opbergkast Twee maatkasten in de garage met als doel: zo veel mogelijk opbergen. Er werd gekozen voor een krasongevoelige ivoor – eierschelp kleur melamine. De man des huizes wenste zo veel mogelijk lades om zijn werkmateriaal in op te bergen. De kast biedt een zee van ruimte aan zodat er niets meer blijft rondslingeren.

Ingebouwde kast in ultra matte fenix plaatmateriaal. Moderne kast met veel verschillende onderverdelingen. Sommige delen kan je volledig uitschuiven. De lades op zich zijn netjes omkaderd door een kleine glasplaat, waardoor alles beter op zijn plaats blijft staan. Ideaal voor voeding. Een ander deel van deze kast is dan voorzien op het onderhoud, met houders voor borstels. Uitschuifbare manden en legborden op aangepaste hoogtes. De deuren kunnen extra ver open dankzij de Hettich scharnieren.

Berging wasplaats en ingebouwde Amerikaanse ijskast/diepvries. Van ruimte optimalisatie gesproken. In deze kamer werd een grote kastenwand gebouwd. Met daarin plaats voor de wasmachine en de droogkast. Tussen deze 2 bevindt zich een handig uittrekbare plank. Handig om je kleren te plooien. In de kast vind je een uitschuifbaar rek waar 2 wasmanden in hangen. Verder een grote Amerikaanse koelkast met diepvriezer netjes weggewerkt in een muur van kasten.

Bedkast in hoogglans afwerking. Een bedkast wordt in de volksmond ook wel opklapbed, kastbed of wandbed genoemd. Ze worden ontworpen om comfortabel te kunnen slapen op weinig m2. Onze bedkasten zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Met onze bedkasten bespaart u enorm veel ruimte terwijl u bij een normaal bed onnodig veel ruimte kwijt bent.
Een mooi voorbeeld is deze compacte studio. In samenspraak met de klant hebben we gekozen voor een opklapbed. Op die manier is de ruimte optimaal benut en kan er comfortabel geslapen worden.
Wenst u uit te breiden voor extra kastruimte rondom, dan is dat uiteraard bespreekbaar.