• 0472 811 175
  • info@maatkasten-ydn.be

Realisaties kasten op maat en opbergmeubels

Maatkasten YDN werkt zonder toonzaal. Op aanvraag bieden wij de mogelijkheid aan om een realisatie te bekijken / te ervaren.

Op deze pagina vindt u algemene realisaties, deze werd al behoorlijk lang daarom hebben we nog enkele extra pagina's bijgevoegd per onderwerp
Bureau Dressing Kast onder schuinte Slaapkamer Woonkamer


Ingebouwde vestiaire onder de trap. Schuine kasten, schuine daken, tover uw ruimtes, die op het eerste zicht verloren lijken, om tot een nuttige opbergruimte. Zo heeft een maatkast onder een trap tal van voordelen en wordt elke cm2 benut. De trap staat dikwijls in de buurt van de inkom. De ideale plek voor uw schoenkast, paraplu, vestiaire,.... enz.
Het is belangrijk goed na te denken over de inrichting van de kast. Alvorens te starten is eerst de bestaande trap dichtgetimmerd.
Bij deze realisatie is gekozen voor een uitrekbare vestiaire op maat. De kast werd vakkundig verankerd aan de achterliggende muur. Door de enorme opbergmogelijkheden kan u na het thuiskomen verschillende kledingstukken of voorwerpen opbergen. Daarnaast zijn er binnenlades op maat gemaakt waar u kleinere spullen zoals sjaals, handschoenen of andere zaken moeiteloos in kwijt kunt.
Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Berging wasplaats en ingebouwde Amerikaanse ijskast/diepvries. Van ruimte optimalisatie gesproken. In deze kamer werd een grote kastenwand gebouwd. Met daarin plaats voor de wasmachine en de droogkast. Tussen deze 2 bevindt zich een handig uittrekbare plank. Handig om je kleren te plooien. In de kast vind je een uitschuifbaar rek waar 2 wasmanden in hangen. Verder een grote Amerikaanse koelkast met diepvriezer netjes weggewerkt in een muur van kasten.

Ingebouwde kast in ultra matte fenix plaatmateriaal. Moderne kast met veel verschillende onderverdelingen. Sommige delen kan je volledig uitschuiven. De lades op zich zijn netjes omkaderd door een kleine glasplaat, waardoor alles beter op zijn plaats blijft staan. Ideaal voor voeding. Een ander deel van deze kast is dan voorzien op het onderhoud, met houders voor borstels. Uitschuifbare manden en legborden op aangepaste hoogtes. De deuren kunnen extra ver open dankzij de Hettich scharnieren.

Slaapkamerkast met slimme verlichting.

Bedkast in hoogglans afwerking. Een bedkast wordt in de volksmond ook wel opklapbed, kastbed of wandbed genoemd. Ze worden ontworpen om comfortabel te kunnen slapen op weinig m2. Onze bedkasten zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Met onze bedkasten bespaart u enorm veel ruimte terwijl u bij een normaal bed onnodig veel ruimte kwijt bent.
Een mooi voorbeeld is deze compacte studio. In samenspraak met de klant hebben we gekozen voor een opklapbed. Op die manier is de ruimte optimaal benut en kan er comfortabel geslapen worden.
Wenst u uit te breiden voor extra kastruimte rondom, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Schrijnwerk op zolder. Kastenwand op zolder onder het schuine dak.

Hangende TV kast op maat Mooi houten TV meubel dat zweeft boven de grond.
Dit TV meubel bestaat uit 6 vakken waarvan er 4 zijn voorzien van klapdeuren met daarachter telkens handige opbergvakken. In het midden is een gedeelte open gelaten welke uitstekend geschikt is voor apparatuur en toebehoren. Het effect van zo'n hangend TV-meubel aan de muur is dan ook heel bijzonder. Belangrijk is dat de muur sterk genoeg is om het meubel te kunnen dragen. Maatkasten YDN helpt u graag dit soort vragen te beantwoorden. Uw toekomstig TV-meubel heeft een plekje voor al uw multimedia, uw TV-scherm maar ook voor uw boeken en diverse decoratievoorwerpen.

Klassieke dressing met moderne snufjes
Het is de droom van veel mannen en vrouwen: een overzichtelijke dressing. Het comfort en de voordelen zijn zeer groot. Het is wel belangrijk om op voorhand te bepalen of ze al dan niet open mag zijn. Bij een open dressing heb je een mooi overzicht van je garderode en bij een gesloten dressing heb je dan weer het voordeel dat alles netjes zit weggestopt en dat er minder snel stof in je dressingkast kan kruipen.
Bij deze realisatie hebben we gekozen om de meeste kasten gesloten te maken. Het middelste stuk is dan weer open, wat het snel opbergen van bijvoorbeeld jassen een stuk makkelijker maakt. Als inrichting hebben we gekozen voor een uitschuifbaar broeken rek, een kledinglift, 2 zacht sluitende lades op maat gemaakt, kledingroedes en uiteraard voldoende legborden.

Modern zwevend TV meubel
Modern zwevend TV meubel in super mat plaatmateriaal. Het ontwerp bestaat uit 4 gelijke delen met draaideuren. Hier kan u al uw multimedia in opbergen. Het bijzondere is dat de deuren dicht kunnen blijven wanneer u TV kijkt. Onderaan zit een ledstrip voor dat tikkeltje extra. ;-)