• 0472 811 175
  • info@maatkasten-ydn.be

Slaapkamerkast op maat ingedeeld naar wens optimale bergruimte

Slaapkamer kast op maat meer opbergruimte

Als je weinig opslagruimte hebt of gewoon meer voorzieningen in je kast wil, wil je misschien upgraden naar een op maat gemaakt ontwerp voor een inbouwkast: Het is een heel groot voordeel dat u natuurlijk zelf kunt bepalen hoe de opbergruimte in de kast er uit komt te zien. Voldoende opbergruimte is heel belangrijk. Misschien heeft u wel behoefte aan meer kleine opbergruimtes voor uw accessoires? Wilt u veel kleding ophangen? Of juist kunnen neerleggen op een plank?

Het grote nadeel van standaard kasten in de winkel is dat ze enkel en alleen in standaard afmetingen leverbaar zijn. En dan kan het nog wel zo zijn dat ze geleverd kunnen worden in verschillende maten, maar vaak zit de juiste maat er voor jou niet tussen. Dit probleem tackel je altijd met een kast op maat.
Wij vervaardigen en maken uw droom maatkast

 

Slaapkamerkast met zwarte accenten

Kast op maat met zwarte accenten. Door een nis te ontwerpen in een kast kunnen er makkelijk foto s of andere spullen uitgestald worden. De gekozen materialen bestaan allemaal uit krasongevoelige melamine.

Slaapkamer kast op maat meer opbergruimte

Maatkast in de slaapkamer vervaardigd uit een witte matte melamine. De lades maken het extra makkelijk om kleine spullen in op te bergen.

Slaapkamerkast in witte melamine

Maatkast in de slaapkamer vervaardigd uit een witte melamine. De zwarte accenten maken het geheel compleet. Zelfs de scharnieren zijn zwart! Het resultaat mag gezien worden.

Slaapkamerkast met uittrekbare kledinglift

Maatkast in de slaapkamer vervaardigd uit een witte matte melamine. Een uittrekbare kledinglift zorgt voor een extra opbergruimte.